Korte kennismaking Rosa Kok (1955)

Creativiteit en groepen lopen als een rode draad door mijn leven. Van kinds af aan deed ik niets liever dan samen creatief bezig zijn, met alles wat ik in de natuur vond.
De laatste 30 jaar combineer ik mijn creatieve passie met een ontdekkingstocht naar wie ik werkelijk ben.

In mijn werk heb ik mijn passie vorm gegeven als hoofd activiteitenbegeleiding in een zorginstelling en begeleidde ik jaren als helend tekendocent de persoonlijke ontdekkingstocht via het creatieve proces. Sinds 2007 geef ik ook vorm via familieopstellingen en combineer ik dat in bepaalde workshops op een verrassende manier met tekenen.

Mijn belangrijkste leerscholen voor mijn huidige werk zijn: bio-energetica bij Ton Witsiers (1987-1992) te Zutphen, helend-tekenen bij het instituut voor klank en vorm (1993-1997) ook in Zutphen en familieopstellingen bij ‘Training Coaching en Transformatie’ (TCT) te Amersfoort (2006-2007).

Mijn rust, warmte, helderheid, zorgvuldigheid, respect en creativiteit zijn belangrijke kwaliteiten in mijn werk.