Korte kennismaking Rosa Kok (1955)

Creativiteit en groepen lopen als een rode draad door mijn leven. Van kinds af aan deed ik niets liever dan samen creatief bezig zijn, met alles wat ik in de natuur vond.

Mijn passie ligt daar nog steeds maar nu combineer ik het de laatste 30 jaar met een ontdekkingstocht naar wie ik werkelijk ben.

In mijn werk heb ik mijn passie vorm gegeven als hoofd activiteitenbegeleiding in een zorginstelling en begeleidde ik jaren als helend tekendocent de persoonlijke ontdekkings tocht via het creatieve proces. Nu geef ik dat sinds 6 jaar ook vorm via familieopstellingen en combineer ik dat in bepaalde workshops op een verrassende manier met tekenen.

Mijn belangrijkste leerscholen voor mijn huidige werk zijn: bio-energetica bij Ton Witsiers (1987-1992) te Zutphen, helend-tekenen bij het instituut voor klank en vorm (1993-1997) ook in Zutphen en familieopstellingen bij ‘Training Coaching en Transformatie’ (TCT) te Amersfoort (2006-2007).

Mijn rust, warmte, helderheid, zorgvuldigheid, respect en creativiteit zijn belangrijke kwaliteiten in mijn werk.