Route

Klik hier om naar het google maps overzicht te springen

Met de trein
Er is een treinstation in Amersfoort en in Barneveld. Zie voor treinen www.ns.nl.

Met de taxi
Vanuit Amersfoort ( € 32,-) en Barneveld kun je de gewone taxi nemen.

Met de regio taxi
Een andere taxi-mogelijkheid is de regio-taxi. Het principe van de regio-taxi is dat je een uur van tevoren moet bellen, dit kan tot ’s avonds 22.30 uur. De taxi rijdt tot 24.00 uur. Er kunnen meerdere mensen meegenomen worden die naar een andere bestemming in de buurt moeten en je moet met een kwartier (+ of -) speling op de afgesproken tijd rekening houden. Bij het station Amersfoort is een paal waar je kunt wachten op de regio taxi. ( midden voor, bij de gewone taxi`s)

Vanuit Amersfoort: Regiotaxi Eemland Soest: 0900-1122445. Voor één persoon is de ritprijs € 8,60. Soms is bij de telefooncentrale onze woonplaats; De Glind niet vindbaar, noem dan onze postcode 3794 NA . Vanuit Barneveld: Regiotaxi: 0900-0276. Voor één persoon is de ritprijs € 8,70. Soms is bij de telefooncentrale onze woonplaats; De Glind niet vindbaar, noem dan onze postcode 3794 NA

Met de bus
Voor actuele info ga naar www.9292ov.nl of bel: 0900-9292.
Neem de bus Amersfoort-Leusden, uitstappen halte groenezoom. Bij dezelfde halte wacht u op de kleine buurtbus 509 naar Achterveld /Barneveld uitstappen in Achterveld bij huize st. Josef, deze buurtbus rijdt één keer in het uur. Neem een kleine 10 min voor de overstap om hem te vinden.

Er rijden bussen van Syntus tussen Amersfoort en Leusden. Van Leusden naar Barneveld rijden er kleine buurtbussen van Syntus. De buurtbussen rijden tot 18.30 uur. Op zaterdag rijden er minder bussen. Op zondag moet je minimaal een uur van te voren een bus reserveren dat kan hier. Vanaf de bushalte in het dorp Achterveld Huize St. Jozef is het ongeveer een kilometer lopen naar de boerderij. (zie ook plattegrond). Als je uitstapt loop je ong. 100 meter richting Barneveld. De eerste zijstraat rechts (met op de hoek een snackbar) is de Schoonderbekerweg. Loop die straat 600 meter in dan zie je onze boerderij met een rieten dak links. Voor businformatie kun je ook bellen: 0900-9292.

Naar Erekhof
Vanaf station Amersfoort.
Bus 5. Uitstappen bij halte “De Koperhorst” Looptijd 7 minuten.
Bus 7. Uitstappen bij halte “Heer Halewijnpad” Looptijd 3 minuten.
Bus 103. Uitstappen bij halte “Koning Arthurpad” Looptijd 2 minuten.

Met de fiets
Bij het station Amersfoort kun je fietsen huren: 033-4614985. Er wordt € 50,- borg gevraagd per fiets en je moet je kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. De fiets huur je voor € 6,50 per dag, of € 32,50 per week. De fietstijd van Amersfoort naar onze boerderij is ongeveer 50 minuten. Amersfoort beschikt ook over de OV fiets.

Met de auto

Vanaf Ede de A30: afslag Barneveld Zuid/Scherpenzeel, richting Barneveld linksaf richting Achterveld.
Vanaf Apeldoorn A1: afslag Barneveld/Ede- A30 afslag Barneveveld Zuid/Scherpenzeel, rotonde rechtsaf, richting Scherpenzeel, eerste rotonde rechts af einde links richting Achterveld.
Vanaf Utrecht A28: afslag Leusden richting Achterveld.
Vanaf Amsterdam A1: bij knooppunt Hoevelaken richting Utrecht, dan afslag Amersfoort, bij de afrit richting Hoevelaken. Onder het viaduct door naar Achterveld.
Vanaf Zwolle A28: na kooppunt Hoevelaken afslag Amersfoort richting Hoevelaken richting Achterveld.

VIA STOUTENBURG ACHTERVELD IN GEREDEN:
Na de kerk aan de linkerkant en het verzorgingstehuis St.Joseph aan de rechterkant, neem je de eerste weg rechts de Schoonderbekerweg met op de hoek de snackbar. Deze volg je en na ongeveer 600 meter is aan de linkerkant onze boerderij met een groot rieten dak, nummer 13.

VIA BARNEVELD ACHTERVELD IN GEREDEN:
Aan het begin van de bebouwde kom, de eerste kleine straat links, met op de hoek een snackbar, ga je de Schoonderbekerweg in. Na ong. 600 meter is aan de linkerkant onze boerderij met een groot rieten dak. Nummer 13.

Parkeren
Je kunt de auto strak naast het huis, langs de voorgevel met zijn 5 grote ramen parkeren. Niet voor het laatste raam op de hoek i.v.m. de draai voor de melktank-auto. Als het nodig is, kun je de auto in de berm links van de oprijlaan naar de boerderij laten staan.

Naar boven