Teamuitje

Als teamuitje een halve of een hele dag uit op het platteland in de omgeving van Amersfoort / Barneveld. Geen moderne melkrobots hier, maar een kleinschalig boerenbedrijf met speciale aandacht voor dierenwelzijn en natuurlijk evenwicht. Wij houden onze koeien in een familiekudde, waarin de kalfjes drie maanden bij de moederkoe blijven drinken. Dit concept wordt op slechts enkele bedrijven in Nederland toegepast en sluit aan bij onze wens om op een zo natuurlijk mogelijke wijze vee te houden.
We bieden geen luxe, maar wel de rust en ruimte van het platteland en de mogelijkheid hier op verschillende manieren aan de slag te gaan.

Aanbod

 • Laat u tijdens het teamuitje door de bevlogenheid van de boer inspireren tijdens een excursie op de boerderij om zo te ontdekken wat er allemaal voor nodig is om een glas biologisch dynamische melk te drinken en te horen vanuit welke gedachte en met welk respect voor mens, dier en milieu er aan gewerkt wordt. Bij ons houden de koeien hun horens en blijft het kalf 3 maanden bij de moederkoe in de familiekudde. Het hoe en waarom vertelt de boer u graag. De excursie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.
 • Ervaar het boerenleven door met elkaar een fysieke klus op het land of op het erf uit te voeren.
 • Volg een creatieve workshop of een kleine familie-, organisatie- of loopbaanopstelling.
 • Onderneem een sfeervolle wandeling over het aanliggende ‘Klompenpad‘ van 1 á 1,5 uur. Wij kunnen eventueel een gids regelen.
 • Houd je van bramen plukken en maak je graag je eigen vlierbloesemlimonade? En ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer aan eetbaars groeit in bossen en weilanden, of zelfs tussen de stoeptegels bij jou voor de deur? Ga dan mee met een wildpluk excursie en ontdek hoe lekker het landschap kan zijn!
 • Of verblijf met elkaar tijdens het teamuitje in onze grote boerderijtuin waar de geit, kip en vogels u gezelschap houden, en u van het uitzicht over de weilanden kunt genieten.

Werkruimte

We hebben in de boerderij een sfeervolle ruimte die is ingericht voor groepen: maximaal 12 à 16 personen. De ruimte is voor een teamuitje met 5 bij 5 meter, met twee aansluitende open entrees, geschikt om in te vergaderen, voor een workshop of gewoon gezellig met het hele gezelschap te verblijven. Wifi is gratis beschikbaar. De boerderij is gemakkelijk per auto bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten

2016 upload – 2014-24-11-057_288x216

 • De Werkruimte kost per dagdeel € 50,- excl. BTW voor particulieren en € 75,- excl. BTW voor organisaties. Gebruik van de tuin en koffie/thee is inbegrepen.
 • De excursie kost € 75,- excl. BTW per uur voor particulieren en €125,- excl. BTW voor bedrijven.
 • Kosten voor de creatieve workshops of opstellingen in overleg.
 • Kosten voor een begeleide wandeling in overleg.
 • Kosten voor een wildpluk excursie in overleg.
 • Kosten voor eventuele overige begeleiding in overleg.

Catering 2016 upload – 34_288x216

Boerderij Schoonderbeek biedt u de gelegenheid zelf uw eenvoudige lunch te verzorgen. U kunt ook zelf een catering laten komen.
Daarnaast is het mogelijk om met producten van onze boerderij zelf iets klaar te maken. Wat dacht u van buiten pannenkoeken bakken met onze verse melk?
Onbeperkt biologische koffie, thee en water incl. een koekje: € 3,50 p.p. per dagdeel
Klik hier voor meer informatie over catering.

Overnachtingen in de buurt

Wilt u het teamuitje combineren met een overnachting? Dat kan in de buurt, klik hier voor enkele suggesties.

Voor verdere informatie, vragen en opmerkingen: Rosa Kok Tel. 06-3968-3456